Műszaki tervezés

Hívjon: +36 25 508 409 

A DAV Mérnöki Kft. egyik termeléstámogató folyamata a kivitelezendő épületek teljes körű tervdokumentációjának elkészítése. Műszaki tervezési feladatainkat saját építőipari szakembereink, építész, statikus kollégáink végzik. Munkáinkhoz korszerű szoftverek állnak rendelkezésünkre. Ezek közül kiemelkedik a HSU300 és a HSV500 ívprofilok statikai méretezését szolgáló szoftver, amely egyedülállóan képes modellezni, méretezni és dokumentálni a HungaroSpan rendszerbe tartozó profilokat az érvényes Eurocode szabványok szerint.

Épületeink komplett engedélyezési folyamatát is elvégezzük a tervek elkészítésétől a hatóságokkal való egyeztetéseken át a jogerős építési engedély megszerzéséig. Szolgáltatásunk az építőipari pályázatmenedzsmentre is kiterjed.

A kiviteli tervezési folyamatban elkészülnek a jogszabályokban előírt tartalmú építészeti, tartószerkezeti és igény estén épületvillamossági vagy gépészeti tervek a szükséges költségvetésekkel együtt.

Tervezőink a technológiáinkat jól ismerő szakemberek, akik rendelkeznek minden szükséges engedéllyel, jogosultsággal.

Szívesen segítjük azon tervező kollégákat is, akik érdeklődnek épületszerkezeteink felől. Csomóponti és egyéb részletrajzokkal, műszaki információkkal, helyszíni bemutatókkal állunk az érdeklődő mérnökök, építőipari szakemberek rendelkezésére.

Üzletpolitikánk szerint nem vállalunk el olyan tervezési feladatot, amely nem kapcsolódik valamely általunk gyártott termékhez – azaz Hungarospan ívszerkezeteinkhez, a HSU 300 és a HSV500 íves profilokhoz, valamint a HSP450 ívesíthető profilokhoz –, illetve abból Cégünknek kivitelezési feladata nem származik.

Kapcsolat

davmernoki@davmernoki.hu

+36 25 508 409

H-2459 Rácalmás, Venyimi utca 26.

N 47° 01,206′

Árajánlatkérés

Adatkezelési tájékoztató

Pin It on Pinterest