+36 25 508 409 davmernoki@davmernoki.hu

Csarnokban a csúcson

DAV Mérnöki Kft.

Mivel foglalkozunk?

Kik vagyunk?

Milyen cég a DAV Mérnöki Kft.?

Mivel foglalkozunk?

Szolgáltatásaink

Filozófiánk

Cégünk jelmondata.

Kapcsolat

Elérhetőségeink

Kérje ingyenes árajánlatunkat

Kik vagyunk?

Olyan mérnökök, építőipari szakemberek, akik a pályán töltött 30 év alatt sem unták meg választott hivatásukat. A komplex kivitelezéssel eltöltött évek alatt a napi problémák, nehézségek esetünkben nem kiégéshez vezettek, hanem inspiráltak minket. Gondolkodásmódunkat a folyamatos innováció, egyre jobb csarnokok és hagyományos épületek műszaki tervezése, kivitelezése, illetve a minőség és a vevői megelégedettség javítása határozza meg. Szenvedélyünk a rend és rendezettség. Ez nemcsak cégfilozófiánkat, hanem gondolkodásunkat, munkafolyamatainkat és környezetünket is jellemzi.

Milyen cég a DAV Mérnöki kft?

Elsősorban tényleges építőipari kivitelező cég vagyunk saját fizikai létszámmal, valamint a teljes körű tervezéshez és megvalósításhoz szükséges eszközökkel, gépekkel, telephellyel.

%

Magyar vállalkozás

acéllemezek építéshelyi feldolgozása

Mivel foglalkozunk?

Szolgáltatásaink

HungaroSpan ívszerkezetek

Termelési volumenünk meghatározó részét a HungaroSpan ívszerkezetek jelentik. A HSV500 és a HSU300 íves profil egyaránt acéllemez tekercsekből, az építési helyszínre telepített mobil gyártósor segítségével készül.

Hungarospan épületburkolatok

A korcolt épületburkoló panelek gyártása acéllemez tekercsekből az építéshelyen történik, mobil gyártósorunk segítségével. A legyártott panelek  450 mm panelszélesség mellett hossztoldás nélkül készülnek.

Hagyományos épületszerkezetek

A hagyományos épületekhez szükséges acélszerkezetek nagy részét a saját gyártóműhelyünkben szakembereinkkel készítjük el. Kapacitásunk azonban csak kisebb acélszerkezetek legyártására alkalmas.

Műszaki tervezési fealadok

Cégünk termeléstámogató folyamata a kivitelezendő épületek teljes körű tervdokumentációjának elkészítése. Ezeket a feladatokat építőipari szakembereink, építész, statikus kollégáink végzik.

Filozófiánk

Cégünk jelmondata – „a mobil gyár”, azaz angolul „the mobile factory” – az idők során a fejlesztéspolitikánk, cégfilozófiánk alapjává vált. A vékony acéllemez használata és a hozzá kapcsolódó mobil gyártósor technológiája egyedivé tesz minket a csarnoképítés és a hagyományos acélszerkezetek piacán. 

Hívjon minket:

tel:+36 25 508 409

fax:+36 25 508 412

Referenciánk

Patányi Illés

vezérigazgató, MAXIMÁL Zrt

DAV Mérnöki Kft. megbízhatóságának, szakmaiságának és profizmusának köszönhetően immár 2009 óta dolgozunk együtt. Alapvetően HSP-450 korcolt lemezfedéssel, HSV-500 ívszerkezet készítéssel, épület felújítással, valamint több komoly vegyipari acélszerkezet kivitelezésével bíztuk meg a céget.

Megbízásainkat kifogástalan minőségben, határidőre teljesítették, ezzel emelve a MAXIMÁL Zrt. presztízsét. Elkötelezettek vagyunk a cégeink között fennálló üzleti kapcsolat fenntartásában!

Biztosak vagyunk benne, hogy ez a jövőben is töretlenül így marad!

Kapcsolat

davmernoki@davmernoki.hu

+36 25 508 409

+36 25 508 412

H-2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza utca 1111. hrsz

N 47° 01,206′

Árajánlatkérés

Adatkezelési tájékoztató

Pin It on Pinterest