Blogbejegyzések

Elérhetőségünk

Címünk

H-2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza utca 1111. hrsz

GPS koordináták

GPS: N 47° 01,206′

E 18° 55,580′

Hívjon: +36 25 508 409 

elérhet itt is: +36 25 508 412

Nagyon gyorsan kellene egy új terménytároló? Bízza ránk!

Nagyon gyorsan kellene egy új terménytároló? Bízza ránk!

Itteni bejegyzéseinkben is kitértünk már arra, hogy egy új terménytároló megépítése mindig jó stratégia lehet a gazdálkodók számára. Elegendő tárolókapacitással a hátuk mögött ugyanis az agrárvállalkozások jelentősen növelhetik mozgásterüket a piacon, egyúttal...

bővebben
Acél ívszerkezetek, az építési helyszínen gyártva

Acél ívszerkezetek, az építési helyszínen gyártva

A DAV Mérnöki Kft. több mint 20 éve gyártja a saját innovációja alapján továbbfejlesztett, hideghengerléssel előállított HungaroSpan-ívszerkezeteket. A tanúsított, CE megjelöléssel rendelkező HSV500 és HSU300 íves profilok acéllemeztekercsekből, az építési helyszínre...

bővebben
Ilyen volt a 2022-es évünk a számok tükrében

Ilyen volt a 2022-es évünk a számok tükrében

Vészesen közeledik az év vége, ami sokakat ösztönöz arra, hogy számot vessenek a lassacskán mögöttünk hagyott esztendővel. A DAV Mérnöki Kft.-nél sincs ez másként, főként, hogy nálunk idén is igencsak jelentős számokat sikerült produkálni a mezőgazdasági épületek kivitelezése és az egyéb létesítmények megvalósítása terén is. 2022-ben is számtalanszor bizonyítottuk, hogy HungaroSpan-rendszereinkkel és cégünk komplex szolgáltatásával az agráriumban jelen lévő, jókora kihívások közepette is tető alá lehet hozni megtérülő, a hatékonyabb működést nagyban elősegítő beruházásokat. Hogy pontosan mit is jelentenek az említett volumenek, azzal kapcsolatban összegyűjtöttünk és kontextusba helyeztünk néhány beszédes adatot!

bővebben
Mi mindent érdemes mérlegelni csarnoképítéskor?

Mi mindent érdemes mérlegelni csarnoképítéskor?

Bizonyára egyetért velünk abban, hogy a körülöttünk zajló eseményeket elnézve most minden egyes új beruházást alaposan át kell gondolni. Egy új csarnok megépítése, legyen az terménytároló, állattartó épület, raktár vagy épp ipari létesítmény, ezekben a kiszámíthatatlan időkben is jó döntés lehet – de csak akkor, ha egy minden szempontból ideális projektet sikerül tető alá hozni. A DAV Mérnöki Kft. összegyűjtött néhány tényezőt, amit nem árt alaposan megfontolni azoknak, akik belevágnának a fejlesztésbe!

bővebben
DAV Mérnöki Kft.: ha biztos kezekben akarja tudni csarnoka építését

DAV Mérnöki Kft.: ha biztos kezekben akarja tudni csarnoka építését

Ha szétnézünk a világban, a legtöbb helyen sajnos csak nehézségeket, bizonytalanságot látunk. Sokan azonban azt is tudják, hogy aki ebben az időszakban jó lépéseket tud tenni, az „normál” körülmények közt elképzelhetetlen mértékű versenyelőnyre is szert tehet vetélytársaihoz képest. A csarnoképítés most több szempontból is egyike lehet ezeknek a jó döntéseknek, persze csak akkor, ha sikerül egy megbízható, már számtalanszor bizonyító technológiával dolgozó, valamint rugalmas, komplex szolgáltatást nyújtó partnert találni hozzá. A HungaroSpan rendszert megalkotó DAV Mérnöki Kft. pontosan ezt kínálja megrendelőinek – de akkor vegyük is sorra az említett sikertényezőket!

bővebben

Pin It on Pinterest