DAV Mérnöki Kft.

Cégünkről

Kik vagyunk?

Röviden a DAV Mérnöki Kft.-ről

Mivel foglalkozunk?

Mire szakosodtunk? Milyen cégfilozófiát és üzletpolitikát követünk?

Partnereink

Gyümölcsöző együttműködések

Kik vagyunk?

Olyan mérnökök, építőipari szakemberek vagyunk, akik a pályán töltött 30 év alatt sem unták meg választott hivatásukat.  A komplex kivitelezéssel eltöltött évek alatt a napi problémák, nehézségek esetünkben nem kiégéshez vezettek, hanem inspiráltak minket. Gondolkodásmódunkat a folyamatos innováció, egyre jobb csarnokok és hagyományos épületek műszaki tervezése, kivitelezése, illetve a minőség és a vevői megelégedettség javítása határozza meg. Szenvedélyünk a rend és rendezettség. Ez nemcsak cégfilozófiánkat, hanem gondolkodásunkat, munkafolyamatainkat és környezetünket is jellemzi.

Elsősorban tényleges építőipari kivitelező cég vagyunk saját fizikai létszámmal, valamint a teljes körű tervezéshez és megvalósításhoz szükséges eszközökkel, gépekkel, telephellyel.

Magyar tulajdonú vállalkozásként a kivitelezői piacon több mint 20 éve vagyunk jelen, ez idő alatt jelentős tapasztalatot szereztünk dongacsarnokok és más épületszerkezetek komplex kivitelezésében. Stabil cégháttérrel, állandó, összetartó kollektívával rendelkezünk. Építőipari projektmenedzsmentre is kiterjedő munkánkat igyekszünk saját eszközeinkkel megvalósítani, amelyek között több olyan is akad, ami Magyarországon vagy akár a világon is egyedülálló. A HungaroSpan ívszerkezet, a HSU300 íves profil és a HSV500 íves profil vagy a HSP450 ívesíthető profilok révén technológiai folyamataink nagy része saját innovációs munkánk eredménye.

Mivel foglalkozunk?

Több mint 20 éve a vékony acéllemezek építéshelyi feldolgozására szakosodtunk, technológiánkkal számos beázásmentes épületet kiviteleztünk, többek közt mezőgazdasági csarnokot, gabonatárolót, szénatárolót, fedett géptárolót és egyéb ipari létesítményeket. A hagyományos építési módok esetében a gyártóüzemben készült építőelemeket viszik az építési helyszínre, mi ezzel szemben a gyártóüzemet visszük oda. Ezzel a technológiával egyedülállók vagyunk nemcsak Magyarországon, hanem Európa nagy részén is.

A DAV Mérnöki Kft. termelésének legnagyobb részét a HungaroSpan márkanéven forgalmazott, íves elemekből készített, önhordó tartószerkezettel rendelkező, csavarmentes épületek és könnyűszerkezetes csarnokok jelentik. A Hungarospan ívszerkezeteken kívül mérnöki tervezés mellett gyártunk és kivitelezünk helyszínen készített, korcolt épületburkolatokat is, melyek szintén a HungaroSpan rendszer részei. Sokszor hagyományos acélszerkezetek gyártásával és komplex kivitelezésével is megkeresnek minket, így ezekből is jelentős referenciákkal rendelkezünk.

 

Üzletpolitikánk szerint mindig komplett projektmegvalósításra törekszünk. Éppen ezért pár éve felépítettünk egy speciális földgépes, alépítményes egységet, amely a legkorszerűbb LEICA lézervezérléssel ellátott gépekkel megoldotta a könnyűszerkezetes csarnokok és hagyományos épületek földmunkáinak és ágyazatainak pontatlanságából adódó állandó problémáinkat. A kivitelezéseinket támogatóegység tematikus weboldala a www.epitogepek.com oldalra kattintva érhető el. Emellett saját MEVA zsalurendszerünkkel a vasbeton szerkezeteink kivitelezését is magunk végezzük, ami még hatékonyabbá teszi dongaépületeink elkészítését.

2018-ban pályázati forrás segítségével a rácalmási telephelyünkön elindítottunk egy lemezfeldolgozó üzemet. A telepített gépsorok a legújabb CNC technológia segítségével a saját termelésünkhöz szükséges egységelemek mellett bármilyen hajlított építőelem elkészítésére alkalmasak. A DAV Mérnöki Kft. komplex kivitelező tevékenységét maximálisan támogató lemezfeldolgozó üzem szolgáltatásairól bővebben a www.lemezhajlitas.eu tematikus oldalon tájékozódhatnak.

Cégünk jelmondata – „a mobil gyár”, azaz angolul „the mobile factory” – az idők során a fejlesztéspolitikánk, cégfilozófiánk alapjává vált. A vékony acéllemez használata és a hozzá kapcsolódó mobil gyártósor technológiája egyedivé tesz minket a csarnoképítés és a hagyományos acélszerkezetek piacán. Üzletpolitikánk szerint a túl nagy projekteket és az alvállalkozói szerepkört lehetőleg elkerüljük. Komplett építőipari projektmenedzsmentet vállalunk – akár építőipari pályázatmenedzsment-szolgáltatást is nyújtva megrendelőinknek -, átadva sokéves tervezői és kivitelezői tapasztalatunkat. Legtöbb megrendelőnk visszatérő ügyfél.

Kérjen árajánlatot 

GDPR

Telephelyünk

Pin It on Pinterest