+36 25 508 409 davmernoki@davmernoki.hu

Karrier

Karrier

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk!

 

Ha mégis úgy érzi, szívesen dolgozna nálunk, akkor küldje el önéletrajzát a hr@davmernoki.hu e-mail címre.

JELENLEG NINCS NYITOTT POZÍCIÓNK.

Miért jó nálunk dolgozni?

Olyan mérnökök, építőipari szakemberek vagyunk, akik a pályán töltött 30 év alatt sem unták meg választott hivatásukat.  A komplex kivitelezéssel eltöltött évek alatt a napi problémák, nehézségek esetünkben nem kiégéshez vezettek, hanem inspiráltak minket. Gondolkodásmódunkat a folyamatos innováció, egyre jobb csarnokok és hagyományos épületek műszaki tervezése, kivitelezése, illetve a minőség és a vevői megelégedettség javítása határozza meg. Szenvedélyünk a rend és rendezettség. Ez nemcsak cégfilozófiánkat, hanem gondolkodásunkat, munkafolyamatainkat és környezetünket is jellemzi.

Elsősorban tényleges építőipari kivitelező cég vagyunk saját fizikai létszámmal, valamint a teljes körű tervezéshez és megvalósításhoz szükséges eszközökkel, gépekkel, telephellyel.

Magyar tulajdonú vállalkozásként a kivitelezői piacon több mint 20 éve vagyunk jelen, ez idő alatt jelentős tapasztalatot szereztünk dongacsarnokok és más épületszerkezetek komplex kivitelezésében. Stabil cégháttérrel, állandó, összetartó kollektívával rendelkezünk. Építőipari projektmenedzsmentre is kiterjedő munkánkat igyekszünk saját eszközeinkkel megvalósítani, amelyek között több olyan is akad, ami Magyarországon vagy akár a világon is egyedülálló. A HungaroSpan ívszerkezet, a HSU300 íves profil és a HSV500 íves profil vagy a HSP450 ívesíthető profilok révén technológiai folyamataink nagy része saját innovációs munkánk eredménye.

Kapcsolat

Ha szeretne a DAV Mérnöki Kft.-ben dolgozni,  kérem, küldje el önéletrajzát a hr@davmernoki.hu címre, vagy a lenti űrlap kitöltésével jelentkezzen.

GDPR

Telephelyünk

Iratkozzon fel hírlevelünkre 

Pin It on Pinterest