+36 25 508 409 davmernoki@davmernoki.hu

Naperőmű-kivitelezés

Hívjon: +36 25 508 409 

A DAV Mérnöki Kft. több évtizedes építőipari tapasztalatára, szakképzett csapatára, valamint korszerű gép- és eszközparkjára támaszkodva vállalja napelem-tartószerkezetek telepítését, talajcsavarok lehajtását vagy akár komplett naperőművek kivitelezését.

Hogyan kapcsolódunk a napelemes piachoz?

Vállalatunk 2018-ban indította útjára lemezfeldolgozási üzletágát, amely két évvel később saját fejlesztésű napelem-tartószerkezeteket gyártásába és forgalmazásába is belefogott. Kiváló minőségű, praktikus és kedvező árú rendszereink hamar népszerűvé váltak, 2023-ra pedig egyértelművé vált, hogy ez a tevékenység megérett az önálló működésre. Ez lett a 2024-ben alapított FlexInSheet Kft., röviden a FLINS, amelyet stabil gazdasági hátterünkkel és kapacitásainkkal továbbra is segítünk. Ennek jegyében a cégcsoport meghatározó tagjaként igény esetén gondoskodunk a földre telepíthető FLINS termékek (a DuoSol rendszer és a CarSol napelemes gépkocsibeálló) szakszerű rögzítéséről, de akár ettől független naperőműves projektekkel is megbízhatnak bennünket!

Miért érdemes ránk bízni a szolártechnológiai rendszerek telepítését?

A napelemes piacon számos olyan projekttel találkoztunk már, ahol a nem megfelelő kivitelezés igen jelentős károkat okozott a telepítőnek és a megrendelőnek is. Tapasztalataink szerint még az egyébként épp az egyszerűségük miatt is közkedvelt FLINS rendszerek műszakilag és esztétikailag is kifogástalan, biztonságos rögzítéséhez is szükség van az alábbiakra:

  • Műszaki rajzok olvasásának és értelmezésének képessége;
  • Széles körű építőipari geodéziai tudás, speciális műszerek ismerete;
  • CAD alapú tervezőszoftverek készségszintű használata;
  • Alapos geotechnikai ismeretek;
  • Acélszerkezetek szerelésében szerzett gyakorlat;
  • Építőgépek ismerete és használata;
  • Építési hatósági eljárások és jogszabályok ismerete;
  • Magasépítési FMV jogosultság.

A DAV Mérnöki Kft. már számtalan projekt során bizonyította a fenti, változatos szakterületeken meglévő tudását és gyakorlatát, amelyek révén képes minimalizálni az említett kockázatokat. Építőipari kivitelezőként eltöltött több mint 20 éves tapasztalatunkra, magasan képzett munkatársainkra és folyamatosan fejlesztett technológiai hátterünkre tehát bátran számíthatnak mindazok, akiknek naperőművek gyors, megbízható és professzionális kivitelezésére van szükségük.

Keressen minket bizalommal a FLINS-től vásárolt napelem-tartószerkezetek megrendelői igényekhez igazított rögzítésével, talajcsavarok szakszerű lehajtásával vagy épp naperőművek komplex telepítésével kapcsolatban!

Kérjen ajánlatot kivitelezésre!

Kapcsolat

davmernoki@davmernoki.hu

+36 25 508 409

H-2459 Rácalmás, Venyimi utca 26.

N 47° 01,206′

Árajánlatkérés

Adatkezelési tájékoztató

Pin It on Pinterest