+36 25 508 409 davmernoki@davmernoki.hu

Referenciák:

2017-ben dolgoztunk először együtt a DAV Mérnöki Kft.-vel, és azóta minden évben rájuk bízzuk újabb terménytárolóink teljes körű kivitelezését, illetve meglévő raktáraink felújítása mellett még a telephelyi utak és térburkolatok kivitelezését is. Ez részben a teljes folyamat profi kézben tartásának is köszönhető, illetve a kiváló minőségű Hungarospan típusú ívszerkezeteknek is.

Parányi illés

vezérigazgató, MAXIMÁL Zrt

Hungarospan típusú terménytároló tervezését és kivitelezését, illetve telephelyünk térkő burkolatának kivitelezését bíztuk 2016-ban a DAV Mérnöki Kft.-re. A választásunkban nagy szerepet játszott a teljes körű projektmenedzsment szolgáltatás, hiszen a profi szakemberek az elsőtől az utolsó feladatig mindent magas minőségben, a határidők betartásával elvégeztek a számunkra.

Parányi illés

vezérigazgató, MAXIMÁL Zrt

Számunkra fontos, hogy mindig minden területen a megfelelő szakemberrel dolgozzunk. Ezért a 2018-ban épített, 1400 m2 alapterületű terménytárolónk teljes körű kivitelezésében és megvalósításában a DAV Mérnöki Kft. mellett döntöttünk. Nagy örömünkre szolgált a közös munka, mert bármilyen nehézség adódott a kivitelezés során, azonnal találtunk rá megoldást, és ha nem is tudtuk, de biztosan éreztük, hogy tartani fogják a határidőket. Így is lett.

Parányi illés

vezérigazgató, MAXIMÁL Zrt

Pin It on Pinterest