+36 25 508 409 davmernoki@davmernoki.hu

Ha szétnézünk a világban, a legtöbb helyen sajnos csak nehézségeket, bizonytalanságot látunk. Sokan azonban azt is tudják, hogy aki ebben az időszakban jó lépéseket tud tenni, az „normál” körülmények közt elképzelhetetlen mértékű versenyelőnyre is szert tehet vetélytársaihoz képest. A csarnoképítés most több szempontból is egyike lehet ezeknek a jó döntéseknek, persze csak akkor, ha sikerül egy megbízható, már számtalanszor bizonyító technológiával dolgozó, valamint rugalmas, komplex szolgáltatást nyújtó partnert találni hozzá. A HungaroSpan rendszert megalkotó DAV Mérnöki Kft. pontosan ezt kínálja megrendelőinek – de akkor vegyük is sorra az említett sikertényezőket!

Megbízható háttér

A 100%-ban magyar tulajdonú DAV Mérnöki Kft. immár 20 éve a hazai építőipari piac stabil, folyamatosan prosperáló szereplője, ez idő alatt pedig több mint 300 ellenőrizhető referenciánk született. Vállalásaink biztos betartását a teljesség igénye nélkül a mintegy 40 fős, magasan képzett szakemberekből álló saját létszámunk, az ugyancsak saját, rendszeresen fejlesztett gyártóüzemünk és gépparkunk, valamint stabil gazdasági hátterünk garantálja. Folyamataink során mindig a külső körülményeknek való kitettség csökkentésére törekszünk (pl. magas raktárkészletek, saját gyártás), így professzionális munkánkra a mostani, hektikus időszakban is bátran támaszkodhatnak a csarnoképítésen gondolkodók.

Egyedülálló technológia

A különböző fedett terek kialakítását jelentős részben a saját innovációnkkal létrehozott HungaroSpan ívszerkezetekkel végezzük. A nem mindennapi módon az építési helyszínre telepíthető gyártósorunkon készülő, csavarmentes és önhordó műszaki megoldás legfőbb előnyeinek sorát jelen helyzetben alighanem a rendkívül kedvező (és előre kiszámítható) kivitelezési költséggel és az extra rövid építési idővel kell kezdeni. Ezen kívül a saját fejlesztőcsapatunk által kidolgozott, CE minősítésű termékek mellett szólhat a 100%-ban szabad, magas belső tér, a teljes vízzárás és korrózióvédelem, valamint az esztétikus külső és belső megjelenés.

Rugalmas megoldások

Az említett HungaroSpan rendszerünkhöz kétféle lehetséges ívprofil tartozik (a HSU300 esetén a fesztáv 17-18 méter, míg a HSV500-nál 24-26 méter), ami máris nagy mozgásteret ad a beruházások során. Az országszerte és határainkon túl már 210 ezer m2-es alapterületen fellelhető íves csarnokok mellett a DAV Mérnöki Kft. más szerkezetű (köztük hagyományos szerkezetű) épületek megvalósítását is vállalja. Széles technológiai repertoárunkból megbízóinkkal konzultálva mindig azt a műszaki megoldást javasoljuk, amellyel reális költségvetés mellett, a kívánt funkcióknak maradéktalanul megfelelő létesítmények készülhetnek. Eddigi projektjeink nagy részében mezőgazdasági csarnokokat adtunk át, de megoldásaink zökkenőmentesen alkalmazhatóak ipari épületeknél, sportlétesítményeknél és általános raktáraknál is.

Teljes körű projektmenedzsment

Ha egy beruházás kiszámíthatatlanságának csökkentéséről van szó, ami mostanság még inkább felértékelődött, a folyamatok egykézben tartásáról sem feledkezhetünk meg! A DAV Mérnöki Kft. a különböző felek „egymásra mutogatását” megelőzendő törekszik az elsőtől az utolsó lépésig mindenről gondoskodni, levéve ezzel a terheket megbízója válláról. Ennek megfelelően szakértelmünkre és tapasztalatunkra számíthat egyebek mellett a projekt előkészítése, a szakszerű műszaki tervezés, az épület engedélyeztetése, a kulcsrakész kivitelezés, a használatba vételi eljárások és a beruházás utókövetése során is. Csapatunk ezenkívül pályázatos projektek menedzselésében is jelentős jártassággal rendelkezik, így a csarnoképítés mellett döntők legszélesebb körének képes egyedülálló, biztos támogatást kínálni.

Pin It on Pinterest

Share This