+36 25 508 409 davmernoki@davmernoki.hu

Számos mezőgazdasági vállalkozás telephelyén akadnak olyan régi silóterek, melyeket egyáltalán nem használnak, vagy legfeljebb csak különböző elfekvő anyagokat tárolnak bennük. A DAV Mérnöki Kft. a több mint két évtizedes fennállása során megszerzett tapasztalatának és szakértelmének köszönhetően képes arra, hogy ezeket rövid idő alatt, kifejezetten gazdaságos módon teljes értékű terménytárolóvá alakítsa! Legújabb bejegyzésünkben az ilyen beruházások mellett szóló érvekről, illetve a velünk való együttműködés menetéről és előnyeiről esik szó.

A közelmúltban már kitértünk arra, hogy a raktározási kapacitások bővítésével a mezőgazdaság szereplői jócskán növelhetik mozgásterüket és csökkenthetik kiszolgáltatottságukat ezen a hektikusan változó piacon. Mindezt pedig egy teljesen új létesítmény átadása – melyet cégünk továbbra is készséggel vállal minden potenciális megbízónk számára – mellett egészen rendhagyó fejlesztésekkel is meg lehet tenni. Ilyen lehet a kihasználatlan silóterek terménytárolóvá alakítása is, amelyben a DAV Mérnöki Kft. szintén jelentős jártassággal és számos referenciával rendelkezik.

Amennyiben a szóban forgó silótér betonszerkezete megfelelő állapotú, akár felhasználható az új épület alkotóelemeként is, amivel valóban kiemelkedően kedvező költségűvé tehető egy ilyen beruházás. Érdemes továbbá hozzátenni, hogy a már meglévő silóterek lefedése nem növeli a telephely beépítettségét, ami egy további érv az átalakítás mellett. Ha tehát a lényegében funkció nélküli silóterekből a termények tárolására maradéktalanul alkalmas létesítményt „varázsolunk”, az az egyik legjobban megtérülő befektetés lehet egy gazdaság számára.

A kapcsolatfelvételt követően a DAV Mérnöki Kft. szakemberei a helyszín alapos felmérése után szakvéleményt adnak arról, hogy a meglévő alépítmény képes-e a csarnokszerkezet fogadására. Az alépítmény állapotától és kialakításától függően pedig kollégáink arra is javaslatot tesznek, milyen típusú épület valósítható meg az adott helyszínen a lehető leggazdaságosabban. A szóba jöhető lehetőségek közül cégünk a hagyományos acélszerkezetek, valamint a saját innovációnk eredményeként létrejött HungaroSpan íves térlefedések esetén is számtalanszor bizonyította, hogy képes az ilyen jellegű feladatok hatékony megoldására.

Erre garancia többek közt cégünk stabil gazdasági háttere, saját, jól képzett csapatunk és korszerű gépparkunk, valamint állandó alapanyag-készleteink. Arról pedig, hogy a használaton kívüli silóterek terménytárolóvá alakítása ne csak gazdaságos, hanem zökkenőmentes is legyen, a védjegyünknek számító teljes körű projektmenedzsmentünk gondoskodik. Ennek jegyében a beruházás során mindent egy kézben (és egy cégben) tartva oldunk meg partnereinknek, a szakszerű műszaki tervezéstől az engedélyeztetésen át egészen a kulcsrakész átadásig.

Aki tehát szeretné, hogy kihasználatlan silótere „újjászülessen”, és ezzel minden eddiginél biztosabb alapokra helyezze vállalkozását, vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot!

Pin It on Pinterest

Share This