+36 25 508 409 davmernoki@davmernoki.hu

Novemberben végre sor került a hazai mezőgazdaság szereplői által már régóta várt bejelentésre: Nagy István agrárminiszter közzétette a jövő év elején induló új agrár-és vidékfejlesztési pályázatok pontos menetrendjét! Az összesen csaknem 2900 milliárd forintos támogatási csomag keretében márciusban startolnak többek közt az élelmiszerüzemek és az állattartó telepek fejlesztését célzó pályázatok, míg terménytárolókra várhatóan 2024 végén lehet majd forrásokat igényelni. Mindez számos mezőgazdasági vállalkozásnak, vagy épp lovardának, adhat lehetőséget egy új csarnok átadására – ehhez azonban gondos előkészületekre és egy megbízható partnerre is szükség van! Ebben áll rendelkezésre a DAV Mérnöki Kft.!

A múltban számos példa akadt arra, hogy a hosszú ideje várt pályázatokat már a benyújtási időszak legelején túligényelték az agrárcégek. Éppen ezért könnyen lehet, hogy ezúttal is csak azoknak lesz esélyük a tetemes támogatásokra, akik a legelső pillanatban be tudnak nyújtani egy kifogástalan anyagot. Márpedig ennek összeállítása, a kötelező tervekkel és engedélyekkel együtt, hónapokat is igénybe vehet – innen nézve pedig már nem is olyan „távoli” a fentebb említett jövő márciusi rajt.

Aki most felveszi velünk a kapcsolatot, még van ideje arra, hogy szakembereinkkel közösen átgondolja, pontosan milyen létesítmény felelne meg leginkább az elvárásainak és a lehetőségeinek. Ebben segít, hogy a DAV Mérnöki Kft. mostanra 200-nál is több, referenciáinknál ellenőrizhető, mezőgazdasági csarnokot kivitelezett, vagyis a legkülönfélébb projektek teljes körű megvalósításában rendelkezünk tapasztalattal. Az évtizedek során ráadásul a pályázatos projektek zökkenőmentes lebonyolításában is jelentős jártasságot szereztünk.

Tevékenységünk legfőbb szeletét a saját innovációnk eredményeként létrejött HungaroSpan-ívszerkezetes csarnokok építése teszi ki, melyek előnyeit a közelgő támogatásokra hajtó cégek is élvezhetik. Technológiánkat kiemelkedően kedvező ár jellemzi, olyannyira, hogy a költségcsökkentés érdekében megbízóink a múltban több, eredetileg hagyományos acélszerkezetű csarnokuk áttervezését kérték tőlünk erre a megoldásra. Dongacsarnokaink mellett szól a rendkívül rövid építési idő, az alacsony fenntartási költségek, valamint – a mezőgazdasági célú hasznosításra gondolva – a 100%-ban szabadon maradó belső tér és a teljes beázásmentesség is.

A sikeres mezőgazdasági pályázatra készülőknek pedig nemcsak egy egyedülálló technológiát, hanem hozzá biztos hátteret is nyújtunk. 100%-ban hazai vállalatként egyebek mellett stabil gazdasági hátterünk, saját szakembergárdánk, gyártóüzemünk és gépparkunk garantálja, hogy a külső körülményektől függetlenül mindig betartjuk, amit vállalunk. Megbízóinknak ráadásul komplex projektmenedzsment-szolgáltatást kínálunk, azaz az előkészítéstől a szakszerű műszaki tervezésen és a szükséges engedélyek beszerzésén át a kulcsrakész kivitelezésig mindent kézben tartunk, a lehető legtöbb terhet levéve ezzel ügyfeleinkről.

Velünk az ESG területén is jó pontokat szerezhet!

Biztosra vehető, hogy a jövőre induló agrárpályázatok pontos kiírásában és elosztásában minden korábbinál hangsúlyosabbak lesznek a fenntarthatósági szempontok. Ilyen téren is van egy jó hírünk az érdeklődőknek, a DAV Mérnöki Kft. tevékenysége és technológiája – ahogy arra itt nemrég bővebben is kitértünk – ugyanis több ponton is megfelel az ESG néven emlegetett elvárásoknak. Egy új mezőgazdasági csarnok kivitelezésének részeként készek vagyunk például a meglévő épület bontását is elvégezni, méghozzá úgy, hogy annak elemeit az újrahasznosítás és a költségcsökkentés jegyében a lehető legkülönfélébb módokon felhasználjuk – ahogy azt korábban már bizonyítottuk is!

Aki tehát szeretné a lehívható forrásokat egy új, minden igényt kielégítő létesítmény építtetésére (is) fordítani, és a közeli pályázatok benyújtásakor már szeretne nyugodt lenni a sikere felől, forduljon hozzánk bizalommal minél előbb!

acelcsarnokok

Pin It on Pinterest

Share This